DOĞA KAŞİFLERİYİZ e-TWİNNİNG PROJESİ

Doğa Kaşifleriyiz projesi 8 Türk ortaklı öğretmenlerimizin katılımıyla başlamış bir eTwinning projesidir.

Değişen iklim koşulları ve yaşamın kırsaldan kentlere taşınması çocukların çevre bilincinden uzak yetişmelerine yol açtı. Biz, hayatın vazgeçilmez bir parçası olan doğanın güzelliklerine multidisipliner yaklaşarak onları öğrencilerimizle birlikte sanat etkinliklerine dönüştürmek, öğrencilerimize hayvan sevgisi aşılamak, atık maddeleri geri dönüştürerek doğaya armağan etmeyi amaçlıyoruz.

Okulumuz öğretmenlerinden Melihat Arslan, Tuba Ödemiş, Ayşegül Ece, Gökhan Öğcem ve öğrencileri Doğa Kaşifleriyiz projesinde etkin olarak görev almaktadır.

Changing climatic conditions and the rising urban population have caused children to grow up without environmental awareness. We aim to raise environmental awareness by including our students in the beauties of nature, which is an indispensable part of life, to transform natural beauties with a multidisciplinary approach into art activities, to instill love for animals and to recycle waste materials. 31-03-2021

Etiketler :DOĞA,ÇEVRE,PROJE,