Collect and Create eTwinning Projesi

Collect and Create Projemiz, geri dönüşüm malzemelerini kullanarak zeka oyunları yapmayı, aynı zamanda öğrencilerimizin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Projemizde öğrencilerimiz bir yandan el becerilerini geliştirirken, diğer yandan aile içi iletişimi eğlenceli bir şekilde geliştirme fırsatı elde edecekler. Aynı zamanda etkinliklerini paylaşmak için dijital becerileri de kullanarak çeşitli web2 araçlarını kullanacaklar. Proje, okulumuzda Şebnem Yaşar (kurucu) ve Ergin Bakaroğlu (yürütücü) tarafından yürütülmektedir.

Our project aims to make brain games using recycled materials and to develop our students' strategic thinking and problem solving skills by playing these games. In our project, while our students will improve their hand skills, they will also get the chance to develope communication in their the family in a fun way by playing their own handmade games with the members of their families. They will also use various web2 tools to share their activities, using digital skills. The project is carried out inour school by Şebnem Yaşar (founder) and Ergin Bakaroğlu (executive).

25-12-2023